Hej kräk, välkommen upp

Posted by on 1 februari, 2012

Oj vilket konstigt dygn jag haft. Jag har varit sjukare än jag varit på flera år.

Det började igår klockan 11 på kvällen…

Precis när jag verkligen inte hade tid så kom ett knasigt illamående och jag ville bara kräkas, men det hann jag inte, för vår naturkunskapslärare hade varit på dåligt humör på dagen och sagt att alla labbrapporter som kommer in efter 12 gills inte. Så jag hade alltså 1 timme på mig att skriva en hel rapport när jag egentligen helst av allt ville bosätta mig på toagolvet och tömma kroppen på något som kändes som gift. För det är vad jag tror hände. Matförgiftad av något slag.

Jag fick kämpa som en tok med att lyckas svälja ner lite gröt. Det gick tillslut. Och nu har jag ätit kyckling och keso och massa sådant, så nu mår jag bra! =D Hurra!