THE NIKE BLAST I GLOBEN

Posted by on 5 februari, 2012

Min vän fredrika har turen på sin sida och vinner tävlingar hit och dit. Priset för denna tävling var att få vara med på The Nike Blast, vilket innebar att vi fick ca 3 timmars testa-på-träning inne i globen med ca 300 pers. Vi fick testa SH’BAM (som vi visserligen testat säkert 100 ggr tidigare) och något som hette NTC.

Efter att vi fått goodiebagen och placerat oss längst fram så började det med 30 minuter SH’BAM. Musiken var så maffig. Basen dunkade i hjärtat och jag ville bara sprängas av all energi.

NTC var det jobbigaste jag varit med om. Men kul var det. Jag tror musiken hjälpte till väldigt mycket.

Musiken gjorde som sagt halva jobbet. Jag orkade så satans många fler armhävningar och hopp än vad jag nog egentligen gjorde. höhö.. så träningsvärken är redan på G.