namnam turkisk yoghurt

Posted by on 6 februari, 2012

Jag har precis (mja,, det var ett par timmar sedan nu) varit och tränat på sats i globen med fredrika. Efter det så fick jag nåt ryck med att jag skulle köpa lite kul grejer till de jag bor hos (eftersom de bjöd mig på middag igår, och bjuder på frukost när jag vill ha).
Därför svängde jag in på ica och köpte massor av frukt till deras fruktskål, där frukten brukar lysa med sin frånvaro. Plus en ny turkisk yoghurt. Jag har tendens till att äta upp all yoghurt som kommer i min väg. Men det är ju så namnamnam.

Jag har vissa saker som jag kan äta hur mycket som helst av. Det är:

 1. Yoghurt
 2. hårda päron
 3. Keso
 4. Pannkaka
 5. Kyckling
 6. min egen morotskaka 
There are NO limits!!! 

 • Alexander_50k

  Är det inte bara naturell smak på den turkiska yoghurten? 😮
  och päronen ska vara mjuka och alldeles saaaaaftiga för att vara helt magiskt underbara! Me wants naow!

  Marsipan är det enda jag kommer på bara sådär i mitt huvud .O prinsesstårta so gooood! even if it sounds gayishlike! -.-

 • fanny

  Pastasallad! Det kan jag verkligen äta HUR MYCKET som helst av 🙂

 • Pannkakor! <3

 • Ellen

  Kanske Frukt och Lakrits 😉
  http.//bibelaventyr.blogspot.com/

  • Ja, om det är saltlakrits 😀 då går det ner himla massa innan man börjar må illa eller blir öm i gommen 🙁