Ett hett biotips!

Posted by on 11 februari, 2012

………..Gå på bio klockan 1 mitt på dagen. Det är ingen där. Eko-eko-eko-eko……

Jag har haft en knäpp dag. Jag har varit sjukt social, pigg och glad. Kört igenom dagen med flyt (alltså ingen stress), men hunnit med massor. Bland annat att vara på bio TVÅ gånger. Jag som egentligen inte ens gillar film. Dock har jag faktiskt börjat uppskatta bio mer och mer. Jag kanske lär mig tillslut! 🙂

Gissningslek.. Vad har Thessan ätit på bion?

 • HAHA HALLON ELLER BLÅBÄR 😀

  • BLÅBÄÄÄÄR! 😀 men inte vilka blåbär som helst. Men STORA BLÅBÄR

 • Alexander_50k

  Haha, har hon verkligen köpt frusna blåbär o kekat? :O
  Vad är det där för biosalong? :S oftast vid klockan ett så brukar det ju vara massor av småbarn!

 • Ett kokt ägg.

 • Ellen

  Vilken film såg ni? 🙂
  http://bibelaventyr.blogspot.com/