Tingelingparken har awesome gungor

Posted by on 28 februari, 2012

Jag och Fredrika har gjort det igen. Vi har varit på spinning. Och jag undrar varje gång VARFÖR! Jag hatar spinning. Det är inte roligt alls. Vi stod på väntelistan när vi kom dit. (de släpper biljetter som blir över, 10 minuter innan klass) Jag nästan hoppades att vi inte skulle få plats, men det fick vi. Fy så bra träning det är. (men mest ”fy”!)

Efter träningen käkade vi 2 maffiga kycklingklubbor, men jag kände mig inte färdig för att åka hem än. Därför följde jag med fredrika och några små barn till en lekpark och gungade lite.

Mamman till barnen sa innan vi skulle gå hem; ”ni kanske kan gå hit själva någon gång, ni verkar ju gilla det här”

Leka är kuuul! =D

Jag ska mycket bestämt skaffa mig ett par stövlar och vattentäta kläder och plaska i vårens kommande vattenpölar. Alla barn i parken gjorde det. De hoppade som tokar i vattenpölarna. Jag blev sjuuukt sugen. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!

 

 • Haha skevt!
  roligt att vi råkade på varandra i lördags! Hade du en bra kväll?

  • jaa jag blev asglad! 😀
   Jag hade en klockren kväll. Hade aldrig varit på Harry B en helgdag förr, så det var himla mycket folk = Gilla!

 • Alexander_50k

  Det heter Galoonbyxor :O man blir immun mot vatten föralltid!

  • jag har aldrig någonsin haft ett par gummistövlar eller galoonisar. Jag vågade vägra när jag var liten xD

 • Ellen

  Härlig inlägg och fina bilder! 😀
  Håller med dej, att leka är kul! ^^
  http://bibelaventyr.blogspot.com/