dans är extreeeeemt viktigt för mig

Posted by on 29 februari, 2012

Nu ska jag iväg igen och röra på mig tillsammans med fredrika.  Vi ska dansa SH’BAM på sats zenit.

Denna vecka har jag tränat varje dag, och det hade jag tänkt fortsätta med.
Gud vad duktig du är! Det hörde jag senast igår, men jag vill bara inflika en sak. Jag tycker inte träning är något jobbigt som jag tvingar mig själv till. Jag råkar tycka att det är kul. Folk har hobbys som tex måla, pyssla om en häst, bygga modellflygplan. Min hobby råkar vara att träna. Sedan att det är bra för kroppen också är ju bara en bonus. =)

MINA AWESOME FAVORITSÄTT ATT RÖRA MIG PÅ:

 • Dans. Det kan man hålla på med i dagar! Min favoritstil är streetdance.
 • Kickboxning. Det har jag inte gjort så jättemånga gånger, men de få gångerna har varit awesome! Boxning över huvud taget är himla kul.
 • Sommarlekar. Ni vet de där lekarna man lekte i flera timmar med sina kompisar när man var liten. tex röda vita rosen, kull, kurragömma utomhus, burken…
 • styrketräningspass. Bodypump, NTC, shape, core osv. Många tycker det är tråkigt.. men inte jag!

Jag är väldigt rastlös av mig och blir jobbig om jag inte hittar på något eller rör på mig. Så därför ska vi alla vara glada över att jag faktiskt gör det. ^^

Men nu har jag räknat upp mina favvisar. Såå….
Hur ”tränar” du helst?

(behöver inte nödvändigtvis vara träning. Det kan bara vara något fysiskt)

 • Spela luftgitarr till awesome musik! 😀

 • Far

  far älskar att träna såhär:
  20 min intensiv kondition, 40 min max-styrka, och avsluta med core-7 🙂

 • Tobbe

  Min träning består av en jävla massa trappor. Tre härliga timmar upp och ner för trappor bärandes på en massa tidningar 🙂 dvs. Jobbet är min träning ^^ och jobbigt är det också. Du får gärna följa med och prova 😛 Jag tror du skulle tycka det är awesome 🙂

 • Ellen

  Jag har idrott varje onsdag 😉 Så jag tränar via så! Gå på prommenad!
  http://bibelaventyr.blogspot.com/

 • Alexander_50k

  Långpromenader är fucking awsome(Feeka), annars idrotter som typ basket och badminton är roande samtidigt som det är bra! tyvär blir det inte mycket av något då jag kommer hem så sent från jobbet :c you and i should hang out and do some ”rörapåsigsaker” yääh!