PEPP

Posted by on 1 mars, 2012

Idag blir en bra dag för oss alla. Det lovar jag.
Du är awesome, jag är awesome, livet är awesome, idag är du jävligt snygg, allt du tar för dig idag kommer vara awesome. Även om det är negativt så är det awesome. Se ALLT som awesome idag. ALLT ALLT ALLT!

Jag skulle vilja att alla mina läsare just idag sträcker lite extra på ryggen. Jag vill att du går som att alla som passerar tittar på just dig och tänker ”fan va snygg”. Lägg på den där självkänslan och känn dig så jävla glad över att vara du, för du är BÄST!

 

 • Saga

  Hej!
  Nu har jag dragit igång min tävling om ett valfritt sött örhänge från smyckenbyme! 🙂
  Man vinner även en länk!

  Här hittar du tävlingen: http://cocoz.blogg.se/2012/march/vinn-valfritt-orhange.html#comment

 • Hej!
  Ja, dom är helt underbara! ^.^
  Nice header btw! n.n

 • Alexander_50k

  Vi tar den dagen imorgon istället 😉 När man är ledig på samma gång!

 • Ellen

  Åh va gullig du är 😀 Tack för dem fina uppmuntrarn till oss läsare!!

  Jag satt brevdid en tjej på bussen till Uppsala imorse som liknade dej
  och som lät som precis som dej, när hon pratade med mej. 🙂 Jag funderade när jag kom till skolan om det var du som satt bredvid mej ,, men jag var osäker 😛 Du kanske har en dubbelgångare? 😉

  http://bibelaventyr.blogspot.com/

  • hmm, nej någon buss har jag inte åkt idag. Haha, härligt med en dubbelgångare. Henne måste jag träffa någon gång 😀 Du får fråga nästa gång om det är jag. Om det inte är det så tipsa henne om sin dubbelgångare ;D

 • L-illis.blogspot.com

  Det bästa med din blogg är när du uppmuntrar dina läsare på ditt sätt! Man blir aå glad av att läsa att man är en bra person osv det stärker mångas självförtroende även mitt eget! Tack för en grym blogg!