hejsvejs!

Posted by on 2 mars, 2012

Vi får se var jag och sara hamnar ikväll. Önska oss lycka till! =D

(bilderna är nästan varma av färskhet)

 • towwis

  Snygging dära! (:

  http://www.towwis.blogg.se

 • Hej tänkte bara tispa om att jag kör en dagensbloggtävling varje dag där du har chans att länkas inför mina 400-600 unika läsare/dag.
  Sen kör jag även andra tävlingar med fina priser så passa på att gå in och anmäl dig:)
  om du inte vill ha såna här kommentarer ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbar vecka!!PS. Länk till tävlingarna finns i vänsterspalten av bloggen och eftersom de är en ny dagens blogg varje dag så kolla så du anmäler dig i just dagens och inte en som redan är avslutad:)

 • Vicci

  Fan vad jag hade hänkat om jag var där!! AND YOU KNOW IT!!! RÖJ ÅT MIG OCKSÅ!!!