hush *host* hush

Posted by on 9 mars, 2012

Idag är en sådan dag där man egentligen bara vill göra kul saker, men har en sjukdom att trotsa. I mitt fall är det halsen.

Jag befinner mig i beslutsångest. Stanna hemma? Träna… inte träna…..???

Jag är i det stadiet där man känner bara av den på morgonen så man är medveten om att den inte är helt ok, men det försvinner på dagen. Då det känns som att man är fit for fight till att rädda världen. Och så gör man det…. vilket resulterar i att man dör själv.
Förstår ni min jämförelse?

Men jag bryr mig inte. Idag ska jag rädda världen!

  • Tobbe

    men tänk om hon läser bloggen då? xD då ser hon ju själv.
    dr.tobbe säger så här: ”är du sjuk och väljer att vara hemma från skolan så ska du inte träna men om du går till skolan så är det okej att träna”