Imorgon läggs stöten

Posted by on 11 mars, 2012

Ohoj kompisaar!
Jag har anlänt till stöten med min lillebror, min granne och hans syster. Här ska vi vara tills torsdag.
Det blev väldigt spontant så jag har inte riktigt hunnit ta ledigt från skolan. Det får bli lite låtsashosta istället (sjukanmälan).

Jag har på senare tid börjat omprioritera mina val i livet. Tidigare har allt jag anpassat allt till skolan, men nu är inte den viktigast längre. Jag har insett att man missar så mycket som kommer betyda så mycket mer än det skoldagen har att erbjuda.
Jag tycker det är viktigare att ta allt som det kommer och gå efter magkänslan.  Vill jag verkligen åka skidor och får chansen så är det klart att jag tar den, trots att jag missar två prov. Vad gör det om hundra år? Jag har förmodligen glömt det om en månad.
Skolan löser sig alltid.

Imorgon ska jag slänga 900 spänn på ett liftkort. Sedan ska jag köra en himla massa. HURRA! ÄNTLIGEN!!!!!!!!!
Hoppas på att brorsan också vill åka lite slalom. (han är mest för längd)

Jag återkommer med bilder imorgon. =)

KRAM

  • Alexander_50k

    Får hoppas på att dom där proven inte krockar med många andra samtidigt senare bara 😉
    Men passa på att ha skoj nu innan du måste börja arbeta, för från arbetet kan man inte bara försvinna hur som helst 😀