Det löser sig..hoppas jag

Posted by on 14 mars, 2012

Jag insåg här om minuten att jag har grejer att göra i ALLA ämnen. Jisses! Haha

Jag har missat religionprovet, historiaprovet och naturkunskapsprovet, jag ska skriva en helt projektrapport tills på måndag, jag ska skriva ett andra utkast på psykologiarbetet, jag ska öva in min låt till musikalen OCH jag får inte heller glömma bort alla danser jag har i huvudet. Huua! Så går det när man prioriterar annat. Det roliga är att jag inte ens nu känner mig stressad eller ångrar något. Mitt motto är så inpräntat i mig. DET LÖSER SIG!

 • Det löser sig alltid 😀

 • Alexander_50k

  Det får vi minsann hoppas på! och att det inte förstör resten av din vecka för det 😉

  • Jo det kommer det garanterat göra. Men det är inget jag hänger läpp för ^^

 • Allysandra

  är det jobbigt att gå musikal linje ? 🙁

  • nee det är himla mycket bättre än alla andra linjer som finns i hela världen. Man blir lite plugg-lat bara, eftersom vi inte brukar ha läxor över huvud taget 😉

 • Hanna

  Härligt! Kör precis samma sak. Fungerade hela förra terminen så varför inte liksom?! 🙂 Bara man inte är en sån där superstressad typ så är det chill 🙂

  • Du ser! 🙂 Det är fett VÄRT. Man har ju ett liv att leva förfan!