sjunger med mina idoler

Posted by on 19 mars, 2012

Nu tycker jag inte ni ska mobba mig så värst mycket för det är faktiskt inte mitt fel att jag i min ungdom lyssnade himla mycket på Ola…

Vad jag precis gjorde var att försvara mig innan jag ens berättat vad jag håller på med. Vissa kanske redan förstår vad jag gör. Jag sitter och lyssnar på Olas första skiva och wailar sönder. Det är faktiskt hans musik som lärt mig att waila(till stor del). Jag sätter varenda ton.
Om det någonsin kommer en tävling där man ska härma Ola Svenssons wailningar så ska jag ställa upp och bli rik. Jajamensan!

Det är inte så att jag skäms över detta, Dock är det ju lite festligt att alla mina vänner på facebook kan se vad jag lyssnar på just nu. Vissa har något emot idolpojkar. Inte jag. Jag älskar Darin, Danny, Ola, MÅNS… Alla som jag räknat upp nu har jag minst två skivor av. It’s true! The hardcoregirl lyssnar på pop. Japp, man blir pigg av pop.

Världen behöver lite pop-snören.