Ett renligt djur har jag blivit

Posted by on 23 mars, 2012

Hej å hå! Nu har jag äntligen lämnat in min psykologifördjupningstext (satan vilket långt ord det blev. Förstår ni vad läskigt det skulle bli om jag skrivit det med stora bokstäver?!! :S). Det är vad som hållit mig borta från bloggen idag.

Jag har preciiis tagit en dusch, trots att jag inte tränat idag. Jag har börjat göra det oftare och oftare nu. Mycket oftare. Typ 300% oftare. Duscha alltså. Efter att jag varit i fjällen, där alla andra duschade extremt ofta, så har jag fortsatt med att duscha i stort sätt varje dag.  Det är olikt mig. Jag är en smuts-fia i vanliga fall. Men jag, som inte har sammetshy i varken ansiktet eller på ryggen, har jag insett att jag läker. Hygien verkar bota mer än pestepedemier. xD haha. Så nu ska jag gå från gris till ren så att säga ;D 

Hur ofta duschar du? Och ännu intressantare.. hur ofta tvättar du håret? Jag gör det max en gång i veckan, och då använder jag oftast inte ens shampoo. Mohahahha!

 

(observera att jag faktiskt kategoriserat det här inlägget som en ”händelse”. Såpass sällan brukar jag duscha i vanliga fall. Huhuhuu) XD

  • finest.se/l-illis

    Jag duschar håret två ggr i veckan. det är om jag tvättar håret varje gång jag duschar som håret blir fett. duschar väl nästan varje dag oftast men håret endast två ggr i veckan! det är bäst för håret! 🙂

    • Aaa så var jag typ förut också. Asså för typ 3 år sedan. Sedan fick jag reda på att shampoo slet på håret och då gick min renlighet utför xD Så länge man inte luktar illa ser jag inte några negativa saker med det 🙂 Förutom att hyn verkar gilla att bli ren 😛

  • Alexander_50k

    Jag duschar vanligtvis varje dag, tvättar håret varje dag då också… men det verkar inte klaga över det 🙂

  • Jag tvättar håret och dushar varannan dag 😀 Men mitt hår är bra ändå 🙂