Mitt favoritställe

Posted by on 24 mars, 2012

Jag har haft världens härligaste dag hittills. Jag har varit ute i naturen och njutit (sprungit, klättrat i berg, suttit och tittat på vattnet och gosat med massa hundar.) Jag älskar natur. Jag är egentligen inte en stadsmänniska som man kunnat tro det senaste året. Jag hör hemma i skogen där man kan sjunga hur högt man vill utan att någon hör. Dock älskar jag stan också. Tänk att jag faktiskt har både och om jag vill.

Jag satte mig på mitt absoluta favoritställe på hela jorden. Det är ett berg precis vid vattnet. Där är det alltid tyst, nästan inga båtar som åker förbi och det är ett perfekt ställe att titta på solnedgången.
Ni skulle älska det. Jag har haft tusen fotoshoots där med mig själv. Så för att ni ska få uppleva en yttepyttedel av mitt favoritställe redan nu så tänkte jag dela med mig av några bilder =)Var tycker du är bäst att bo. Stan eller på landet? =)

 • Alexander_50k

  Nejmen oj! :O såg ju väldigt fint ut på din favoritplats! Ta med mig dit! 🙂 picknick! 😀
  LAndet är det som gäller! stan kan man alltid åka till om man vill 😉

 • http://somkatter.blogg.se

  Landet!
  ALL THE WAY BABY!
  Har dock aldrig bott på landet på riktigt men idén lockar mig ap mycket!

 • sv: hahaha aaaa men det gör ju det xD ambulans å lite spya å sådär ba! (inte jag då! körde nyktert hihi!)
  take me to your place du 😀