Heja hindu

Posted by on 27 mars, 2012

HEJ(a hindu)!’

Jag har precis haft ett finfint prov i religion med mina klassisar om hinduismen. (Jag är i skolan. därav paint-redigeringen).
Eftersom jag och mina gruppmedlemmar  prioriterade lite andra saker igårkväll, istället för att plugga, så kände vi för att göra vår redovisning så rolig för oss som möjligt. Med tanke på hur oförbereda vi var.

That’s why we snurrade våra stiliga halspryttlar runt huvudet och målade läppstift i pannan.
HEJA HINDU!!


This is feeka! (För er som inte läst min blogg så länge så ska jag berätta att det inte är jag som är ”the feeka”. Det är jag och 6 st till som grupp. Här har vi 4 av oss 😛 Saker som handlar om oss finns under kategorin ”feekas”)

  • Josse

    förlåååt!! Men ska du med på afron på torsdag?! :D:D:D