RED ASS, Meoow

Posted by on 1 april, 2012

Innan igår var det himla länge sedan jag köpte något klädesplagg. Jag tror baskemig att det var på mellandagsrean i december.
I och med gårdagens shoppingtur tändes gnistan och jag kom ihåg hur tillfredsställande det faktiskt är med nya saker. Därför fortsatte dagen i samma anda.

Tro det eller ej, men dessa finfina shorts är från HM. Jag handlar ALDRIG där i vanliga fall. Men de var nästan likadana som ett par jag testade på Carlings för ett tag sedan. Där kostade de 300 spänn.. Vilket kap, visst? =)


(Från glitter)
Vicci och jag kom fram till att det här var rätt ballt, så vi köpte varsin (hon silver, och jag svart). Tanken är att vi ska turas om med de två vi köpte och kunna variera oss lite mer. Så vi fick två till priset av en, skulle man kunna säga. Smart tips om det är svårt att välja färg på ett klädesplagg. Hitta bara en kompis som känner samma sak, köp varsin färg och dela =)  Kläderna blir som barn med skilda föräldrar. Varannan vecka! hihiii 😉

 • Hejj, jag tycker din blogg är så sjukt bra och jättefin! jag tycker också att du är jättefin!:D
  Vars redigerar du dina bilder och skriver alla fina texter du har?:)

  • ÅÅH Tack så jättejättemegamycket! 😀
   Jag redigerar i photoshop cs4. Det är där jag gör allt på mina bilder 🙂

 • vilma:)

  Hej! Fin blogg! Du är värkligen fin du också:)

 • Random

  Dat Ass !