full vecka med världsbäst publik

Posted by on 12 april, 2012

Woop peeps!

Jag har fullt upp hela tiden. Jag har nämligen taggat inför ett mycket speciellt framträdande i lite mer än en vecka (som ni kommer få veta mer om i september), försökt träffa folk jag vill hinna träffa och försökt prioritera att sova bort mitt onda i halsen. Men efter min fantastiska gårdag fick jag plötsligt all tid i världen. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Jag är sjuuuukt rastlös! Så rastlös att jag börjat tugga på mitt té.

Quickfix i x-factor. Himla coola tjejer!

  • Pau

    Nej men halloj, va muppigt hahaha

    • haha nee då xD men det fanns inte så många bilder på oss, så jag tog den första jag hittade 😀

  • Pau

    Du kunde ju redigerat mig snygg!!! XD 😀
    nej men halloj grejen, d eblir ju värst grehjen om du skriver sådär… haha jag vill inte att folk ska kolla när vi e me jue! XD