Passar mig för elaka pannkakor

Posted by on 13 april, 2012

Nämen oj, jag fick visst något att göra i alla fall.  Det blev en tjejkväll hos Berkan tillsammans med Vicci.
Där har början av dagen bestått av sällskapsspel och lyxfrukost. Lyxfrukost för mig är fruktyoghurt med havregryn/flingor, torkad frukt och banan, eftersom jag egentligen inte tål havregryniga saker. (jag fick dock skylla mig själv när jag lite senare blev illamående…)
De andra två fick pannkakor som jag bad att få steka.

Efter det har jag och Vicci sprungit sjungandes (så gott det gick) på löpbandet.
Vi måste få upp flåset till nästa vecka. Om exakt 7 dagar har vi premiär.  Då måste kondisen vara på topp. Heja oss! =D

Jag har alltid varit en sådan som inte varit allergisk mot något, förutom tomat (som jag egentligen inte alls var allergisk mot.. jag bara tyckte det var äckligt och det gjorde mig därmed illamående), tills jag bestämde att jag skulle vara utan gluten i ett par månader. Efter det har jag inte kunnat käka sådant och känna mig fit for fight, så att säga. Något i min kropp vande av sig från brödiga saker. Det betyder INGA PANNKAKOR MED CHOKLADSÅS OCH GRÄDDE 🙁 Buhu!

Tur att jag har mina små gottegrisar att steka pannkakor till (så jag får vara en del av pannkaks-gemenskapen)

Nu ska jag städa, duscha, byta kläder, packa, dra till sats och gosa ner mig (gosa ner mig ska jag göra efter att jag varit på sats. Jag ska bara dit och hämta goset. ;P)