I won’t let go of sister act!

Posted by on 23 april, 2012

Produktionsveckan är slut (säger hon och lyssnar på ”sister act” på spotify. She can not let go!!!!).
Det blev många dagar som överskred 10 timmar i skolan. Men det var värt, med tanke på resultatet. Det här var lätt världens bästa grej vi gjort med klassen. Sista föreställningen var magisk och jag fick ett helt hav av blommor.

Nu har jag förmodligen lite mer fritid, så nu återgår jag till ett inlägg om dagen igen. Möjligtvis två…om ni är snälla! 😉

Nu ska jag iväg, så ni får lite sopiga mobilbilder (förutom den längst ned).

KRAM!

 • ccx

  Vilket ansikte du har alltså, synd att du nästan brukar gömma det bakom håret.

  • Tack 🙂 Jag har faktiskt inte alltid håret i ansiktet, men jag brukar undvika att vara med på bild då. Kanske ska sluta upp med det 😉

   • ccx

    Äh det är bara jag som blir lite knäsvag när en tjej utstrålar något naturligt, de flesta brukar ju föredra något annat.

    • jaså? =P

     • ccx

      Folk försöker göra sig fina på alla möjliga sätt och vis liksom, men du ser ut som en sådan som blir finare ju mindre du försöker. Man vill bara gömma undan dig innan alla andra upptäcker samma sak 😛