21 jumpstreet är flippad

Posted by on 26 april, 2012

Jag har precis trippat mellan maskarna ute i regnet. Vad har jag gjort ute såhär sent undrar ni då. =) Jo jag har varit på Bio med min bästaste killkompis Johan. Han messade mig vid 7 i desperat behov av en biokompis. ”Why not” tänkte jag. Vi såg 21 jump street. Jag hade inte någon aning om vad det var för film. Jag trodde den skulle vara en fett seriös actionfilm, men icke. Det visade sig vara en komedi med världens mest flippade humor = Min humor!  Det är nog min framtida favoritfilm. Jag skrattade genom hela filmen. SE DEN FÖR FAN!

Sedan ska jag bara be om ursäkt till alla som satt runt mig, om jag störde med mitt asgarv. TACK JOHAN FÖR ATT DU ÄR EN SÅDAN SPONATN LITEN GRISPOLK. ^^)

  • Wihooo!!! Asså det var så jäkla bra film! Har nog aldrig hört dig skratta så lång tid i sträck som igår asså!! haha 😀 … som sagt FLIPPAT!
    Tack för att du är minst lika spontan själv!!! ^^

    • Hahaha det roliga var ju att jag inte fattade att jag skrattat hela tiden förrän du sa det XD

  • Alexander_50k

    Åååh såg den i helgen som var… hur underbar som helst! Verkligen det bästa sen hangover! Det var pinsamt dock när man asgarva när andra inte ens förstod det roliga :c menneh! UNDERBAR!

    Korean-Jesus