Älskling, jag är heeeeemmaa!

Posted by on 5 juni, 2012

Japp, så är det! jag är hemma från min regniga vecka i skåneland. Jag har skrattat, frusit, partat, druckit kaffe, ätit nötter… Pratat konstigt har jag gjort också. Man suger åt sig som en tvättsvamp.  Jag har dock hittat tillbaka till stockholmskan nu.

Jag måste bara berätta om mitt fantastiska flyt. Mina vänner har alltid sagt att jag är en turfågel. Jag måste nog hålla med dem.

Resan dit kostade 200 kr, festivalbiljetten tjänade vi ihop till där (vi jobbade som funktionärer på festivalen), jag valde att inte köpa alkohol så den utgiften slapp jag.. nu kommer vi till det bästa. Min festival hade hittills kostat mig 200 kr. Dock hade jag inte köpt någon biljett hem.
Jag valde att åka hem på lördagen istället för söndagen eftersom jag frusit så mycket. Då fick vi gratis pannkakor av kyrkan och påväg till stationen frågade en kille om han fick köpa mitt band. Jag behövde det ju inte längre, så jag bet av det och gav det till honom. Jag tänkte samtidigt vara smart, så jag fick 200 spänn för det. ”Gratis hemresa” tänkte jag. Men så gratis som den faktiskt blev hade jag inte räknat med. Vi hade så bråttom att jag inte hann köpa biljett innan jag satte mig på tåget. När tåget började  rulla ropade de ut i högtalarna att de hade ont om personal och att man inte behövde visa någon biljett. SCORE!!!


(de tre senaste bilderna ovan) Det här är vad vi gjorde för att få gratis festivalbiljetter..

 

  • Ellen

    Välkommen tillbaka 🙂 Har saknat o läsa din a härliga inlägg!
    Härliga bilder! Vilka äventyr du har varit med om ^^
    http://bibelaventyr.blogspot.se/