Lilla jag är för stor

Posted by on 5 juni, 2012

Godvackermorgon solälskare! För det är faktiskt blå himmel och sol här. HURRA! Sommaren kanske är här trots allt.

Jag har tagit mig tid att testa förra årets avslutningsklänning som jag tänkt ha på studenten om en vecka……. Kära vänner, det har uppstått ett problem denna vackra morgon.…… Vissa delar av mig har vuxit. Antingen så har jag tränat så mycket att min rygg blivit bredare, eller så har jag fått större boobs.  Dragkedjan glider lätt som en plätt till de två sista centimeterna. Där tar det stopp!

Okej, nu överdriver jag. Jag kunde faktiskt få igen den, men det var lite trögare än jag minns från förra året.

Det här var ju lite ångestladdat……. jag tycker det är roligt hur lite jag bryr mig.


KLÄNNINGJÄVEL!  Jag SKA ha dig på mig. Jag får väl träna lite extra … för en ny tänkte jag inte köpa. Jag använder ju aldrig klänning. :O