Nu var sista tjejkvällen förbi

Posted by on 16 juni, 2012

I onsdags hade vi vår sista tjejkväll med sleepover, alla 7 tillsammans. ”The feekas”. Jag vet att vi kommer träffas många gånger i livet, men just nu kan det ta ett tag. Jag ska jobba, vicci ska till usa, pau bor i uppsala… osv.  Jag börjar på måndag btw. Shit.. det är ju snart. Då måste jag flytta hem till nynäs. Jag tror baskemig att jag ska flytta till mormor och morfar =).

Tårtan slog jag ihop på 2 timmar (med 40 minuters väntetid på ugnen och att kakan skulle svalna). Jag hade inte hunnit baka något så jag lämnade mina vänner i skogen och åkte hem till mitt hus ^^ mohaha

Jag ville bara säga att mina vänner är världens bästa. Jag vet att de flesta brukar säga så, men det finns ingen som menar det lika mycket som jag. De är det finaste kulturama har givit mig. Sång, dans och teater i all ära, men det är faktiskt inte det jag uppskattat mest.  Det är mina 6 tjejer. Paulina, Victoria, Gabriella, Fredrika, Sara och Linn. Ni är allt! <3

  • Vilket gullig inlägg 🙂 man blir bara så glad när man läser det!
    Vad har du för jobb?

    http://bibelaventyr.blogspot.se/

  • ÅHÅÅ DET E SÅ SORGLIGT ATT VI ALLA TYP SPLITTRAAAAS. och vi har ingen skola där vi alla kommer ses igen 🙁 men jag har typ fortfarande inte insett det än ^^ min hjärna e inställd på att jag går på kulturama xD PUSS PÅ DIG THESSIE <3