Djursnäsligan dansar och pausar runt midsommarstången

Posted by on 22 juni, 2012

Glad midsommar alla fina människor där ute. Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag, tro det eller ej (det senaste 4 orden är nog mest för mig själv, eftersom det inte alls blev som jag planerat.)

Jag fick vakna hos min lilla pärla som jag inte sett ordentligt på nästan en vecka, plockade en supergod sallad till frukost, var på en himla trevlig och god lunch med grannskapet som höll på från 1 till 5 och dans runt vår nybyggda stång. Kransarna är mitt och Johans verk.
Jag har ätit löksill, lax, ägg, rostbiff, avokado, räkor, sallad och jordgubbar med hallonsorbet. Mums!

Vi har dessutom kanske skapat en ny tradition. Vi tog ut ett par högtalare och satte igång ”dansa, pausa”, sedan dansade (och pausade) vi runt stången. Himla festligt! =) ”Små grodorna”, ”vi äro musikanter” och ”jungfru skär” var ju såklart tre självklara klassiker’! 😉