Svar på frisyrfrågor

Posted by on 10 juli, 2012

Okej.. Mitt hår är min kropps viktigaste ägodel. Jag är himla glad över att du gillar det. =)

Svar: Nej, jag har aldrig haft och kommer förmodligen aldrig ha hårförlängning. Jag är en sådan som är lite emot fake-saker över huvud taget. Lösnaglar, lösögonfransar, förstorade boobs, spray tan, färglinser… Ja, saker som man sätter dit tycker jag är onödigt.  Om någon säger ”vad fint hår du har” och du behöver säga att det är löshår, så har du ju plötsligt inte fint hår längre (anser jag). För det är ju inte ditt.
Jag känner att jag skulle skämmas om jag fick en komplimang för något som inte var på riktigt. You see my point?

Därför har jag inte löshår! =)
Jag äter priorin istället. Det är små bruna piller som får håret att växa supersnabbt. Sedan tar jag hand om mitt hår nu. Jag smörjer in det med en speciell hårolja som jag inte kommer ihåg vad den heter, men den är bra.

 

Jag gjorde en video för ett tag sedan som nästan stämmer. Jag har ändrat fixelixet lite (har inget hårspray nu för tiden), men resultatet blir typ samma.

Jag använder massa torrshampoo istället för att tvätta håret hela tiden. Love it!

Och om du tittar på videon så ser du hur jag gör med benan. Jag har typ ingen bena. Det är mer en punkt där håret åker åt olika håll, som en sol. x)

  • Gäst

    Tack så jättejättemycket för svaret, det hjälpte verkligen! TACK!:D