Det är tufft med mountainbike

Posted by on 24 juli, 2012

Ojoj 04.30 är klockan ställd på och jag ska cykla till jobbet. Det är lite mer än en mil. Tanken var att jag skulle cyklat till jobbet varje dag, men jag blev sjuk, och äntligen känner jag mig frisk nog. nästan 7 timmar kvar tills väckning. Godnatt folket! <3

Jag kan ju slänga iväg en fråga också.
Tycker du mountainbike är coolt eller töntigt?
(för er som tycker att mitt kommentarsystem är knäppt, så kan ni länka er blogg i kommentaren så hittar jag dit sedan.)

Jag tycker det är asballt. Mycket coolare än en tant-fjomp-cykel som inte går att växla med.

  • Fredriikaaaa

    jag tkr dom e svåååååraaaa.! man lutas så långt fram så man typ hänger uppochner å cyklar. bättre om styret e högre 😉
    http://freduus.blogg.se
    men det visste du nog redan 😉