Rädda mig från sjukdomen!

Posted by on 1 augusti, 2012

Jag har varit på vårdcentralen igen.  23 står jag på nu. Det är närmre 8 än 56, men ändå inte tillräckligt. Sköterskan sa åt mig att stanna hemma hela långa veckan. Vad är det för bus-bacillusk som äter mig inifrån? Jag vill bara spotta snor på den. MORR!

Vet ni vad som gör mig glad? Barbados! Det där gamla dansbandet, ni vet. Oj vad min mamma lyssnade sönder dem under min uppväxt.
Jag satte igång en sådan CD när vi rensade kläder, jag och mamma. PARTY! =D

Något annat som gör mig glad är träning. Det är därför jag är så arg och frustrerad nu för tiden. Jag skulle nog vilja påstå att jag är lite smådeppig till och från. Hjälp mig att bli frisk. Håll en tumme eller skänk en tanke. Jag har fått för mig att sådant hjälper.

ARRRRHH!!!!