Fort feeka

Posted by on 5 augusti, 2012

Stockholm by gummibåt 2012 var sjuuukt kul. Det var mycket mer folk än förra året. Dessutom fick jag syn på några festivalkompisar som jag inte sett på ett år.
Förra året var vi snåla som bara den och åkte två stycken i en minibåt utan paddlar. Det gick väl sådär halvbra(Vi paddlade inte klart). Detta år hade jag mer koll på vad som krävdes. Vi hade för många paddlar och världens mest awesoma hoppborg som flöt som en frigolit. Vi var de enda med hoppborg. Vår båt stack dessutom upp ur havet av gummibåtar. På så sätt kunde vi inte undgå att bli sedda av alla.
Vi hade alla varsin uppgift. Jag var ”spejare minifeeka”, linn var ”Captain feekamaster” och Gabbi var ”styrman Gabbimoccalatti”… Sedan kom vi fram till att vi alla faktiskt var Borgmästare. badumtss!

Det var många som tvivlade på vår farkost, men den var lätt bäst av alla. Jag tror vi skapat en trend!

EPIC!

 

På kvällen skulle vi ut, men någon idiot glömde sitt leg hemma (jag), så jag fick åka direkt till min pojkvän och plåga honom med min koffeinkick. Stackare!