Hon är på jättebättringsvägen

Posted by on 6 augusti, 2012

HÖR UPP ALL YOU AWESOME PEOPLE…

Jag…..är….. FRISK!!!! ..Nästan… sänkan var på under 8, som man ska ha när man är frisk. Jag måste visserligen ta det lugnt i ännu en vecka, men mitt blod sa att jag var fri från infektion vilket borde vara ett gott tecken. Jag har dessutom fyllt i min hårfärg, så nu känner jag mig som mig själv igen. =)

  • Maliin_mattsson

    hejj! Du är så otroligt fin så de är inte sant!! din stil och ditt hår är så gryymt awesome och jag läser din blogg typ varje dag och följer dig på instagram för du är feeka(awesome) haha! :DD

    • Men du är ju för grym! 😀 Jag blir så himla glad av sådant här. Tack för att du orkat stå ut mina blogtorkor 🙂 när jag kommer till usa kommer det förmodligen bli ännu mer spännande här. 😀 Hang on buddy! ;D