We have cupcakes on the golf course

Posted by on 14 augusti, 2012

Hallåhallå! =)

Jag har haft en himla förvirrande men ändå kul dag på jobbet. Jag har äntligen lärt känna folket. Bra timing.. jag slutar ju på fredag. Haha!

Jag började dagen med att få i uppgift att köra traktor när de skulle göra nåt kul med greenerna. Typ skära dem. Jag fattade ingenting så jag frågade vad det var vi skulle göra. Jag fick det förklarat för mig, men jag kunde inte för mitt liv förstå vad jag skulle göra och vart jag skulle, men jag vågade inte fråga igen xD …….men det var jag tvungen att göra tillslut. Resten av dagen var också ett frågetecken. Jag var typ tvungen att fråga om allt. Så är det när man är ny. Tur att jag jobbade med 2 sköna snubbar.

Därefter körde vi bunkerkanter igen. Då kom jag på att korgarna blir till superstora cupcakes när de är överfulla =D FETTT AWESOME!

Dessutom började jag fundera på …… vilken insekt skulle du vara om du fick välja?