bra att man skriver rätt i passet

Posted by on 23 augusti, 2012

Tjofiol! (lite mer originellt än ”tjoflöjt”)

Idag har jag äntligen fått mitt pass (och id) från herr polis. Nu kan jag äntligen vara säker på att jag kommer iväg. x)
Jag råkade skriva min signatur fel på id-kortet -.- Inte typiskt mig. Jag brukar aldrig klanta till det. Nu vet jag inte hur jag ska göra för att ändra den rätt. eller vänta… med vidare eftertanke så har jag inte alls skrivit fel på id-kortet. Det är faktiskt rätt! Jag har skrivit fel på allt annat. Eller? Näe nu måste jag kolla upp detta……………. HAHA HEJA MIG! Men så fel är det inte. Det saknas ett uppåtstreck. Det ska vara 4. (alltså ”L,f och två t”) men det tredje uppåtstrecket får representera båda. MAHAHAHAHAAAAAAA BRAAAAAA…….. neeee …. jaja, sånt är livet! 🙂

 

Nu håller jag hårt i passet så jag inte tappar det igen.