Freestyle och en färgglad dosa

Posted by on 28 augusti, 2012

Tanken var att jag skulle packa, men det verkar vara svårare än jag trodde. Jag packade ner min stora gula nallebjörn, men han tog hela väskan så jag fick inte ta med honom för mamma. :C Vem ska jag nu krama?

Jag har mest gjort massa onödiga saker idag. Tex. så hittade jag min gamla freestyle och mamma var säker på att den var trasig, men jag bytte batteri och den funkar!
Den hamnar lätt i mitt handbagage. Här ska lyssnas på ljudböcker! =) 

En annan nödvändig sak jag gjort idag är att slösa på mitt nagellack. Jag vet aldrig vilken som är min eftersom alla i familjen har varsin dosa, så jag tog saken i egna händer. Nu kommer jag alltid se min dosa på en gång! =)

It just happened.. OKEY?

Dessutom sitter jag och tittar på svenska hollywoodfruar istället för att packa klart och sova. Men det tycker jag faktiskt är helt relevant! Bästa TV-programmet på hela dagen.

  • Haha, riktigt smart det där med dosan! 😀