I’ll take the WATER SLIDE

Posted by on 2 september, 2012

hallå där!

Jag ligger just nu i min säng och är dödstrött. Klockan är inte mer än halv 10, men vi har varit så aktiva idag. Vi började dagen med papayasmoothie. Efter det var det dags att se vad gymmet i cypress hade att ge. Jag har en gratis första vecka, sedan ska jag se vad jag kan få för deal.
Det första jag fick höra av personalen var ett skeptiskt ”You’ve been here before?”   ”no(?)”    ”You look familliar”…  Vafan? XD Han trodde jag försökte snylta på gymmet. pffft!

Efter gymmet så åkte vi hem och städade. Det spöregnade och åskade. Det är helt otroligt hur det kan regna mer än jag varit med om förut, för att sedan, en timme senare, spricka upp och bli varmt och soligt. Men just idag var det asbra att det gjorde det. Vi skulle nämligen och bada i en sjö där det fanns massa kuligheter.

När ”the lifeguards” visslade på en ”vattenpaus” så grillade vi knasiga korvar och matade fula ankor.

Mina ögon är alldeles torra. De känns som russin. Blää!

Det här är mina 2 sysslingar btw. Söta små barn..tänkte jag säga, men Carro är ju faktiskt lika lång som jag. *hmpffff*