nya dyra (men bra) grejer

Posted by on 3 september, 2012

Igår var så fullproppat att jag inte hann med att skriva något på kvällen. Här kommer första delen av dagen!

Vi var och shoppade och åt lunch i en galleria.
Vi började på ”victoria’s sectret”! Det var en gratis kolla-BH-storleks-dag igår så det gjorde vi såklart. Jag har tydligen inte 75B, det var visst 75D. Näe, kan det stämma? haha!
…. en timme och 74 dollar senare var vi på väg till ”Bare escentuals” för att köpa id-smink. Det var inga folk där förutom vi så både jag och min syssling blev sminkade. 140 dollar senare hade vi nästan ingen tid kvar innan lunch (vi hade alltså hunnit med 2 butiker på lite mindre än två timmar).

Vi åt lunch på the cheesecake factory. Jag visste inte vad jag ville ha, men sedan hittade vi en ”taco wraped in lettice” i smalmenyn. Precis som jag vill ha det! Så den tog jag. Helt fantastiskt att det faktiskt finns sådant här. LOVE IT! Trodde det bara fanns hamburgare..


Notera att det här är en förrätt från smalmenyn. CRAzY! Räckte ju som en hel lunch! XD