Block party

Posted by on 4 september, 2012

Del två av gårdagen bestod av ett ”block party” en bit bort. Alla i familjen var så trötta efter shoppingen. Det var bara jag och Ulrika (mamman i huset) som orkade med det. Vi cyklade dit i värmen så det var skönt att komma in i huset när vi kommit fram och ätit middagen som serverades. Det känns märkligt att behöva gå in för att svalka sig. Hemma är det lika knasigt som att gå in i ett torkskåp för att duscha.

Äntligen fick jag använda min engelska i längre meningar än ”yes” ”I’m good” eller ”I’m ready to check out”.
Alla damer och farbröder var jätteroliga, pratglada och högljuda. Efter ett tag började alla dansa, vilket jag tyckte var himla kul.

Jag försökte lära en tjej att uttala mitt namn på svenska. Det gick väl lite sådär. ”Tärejs?” var det bästa hon kunde åstadkomma. xD

Dock fanns det inte riktigt någon i min ålder där, men jag hade jättekul ändå. =)

Här har vi min fina block party outfit. Jeansvästen köpte jag i gallerian. Det är nog mitt nya favvoplagg. =)