Once upon a time

Posted by on 6 september, 2012

Förlåt mina kära läsare för att jag varit lite seg på att skriva idag. Har haft otroligt viktiga saker för mig. Inte bara att damsuga, sjunga och sola, utan också en väldigt spännande sak
Igårkväll försökte jag hitta ”play-kanaler” på google för att kunna hitta programmet ”masterchef” på webben. Dock verkar det som att det är fler än Wille som påstår att jag är i fel land. Ingen av de play-kanaler jag hittade funkade här. De sa bara att jag inte hade tillåtelse att titta i det land jag var i. pffft!
Tillslut hittade jag till ABC. Där hittade jag ett avsnitt av serien ”once upon a time”. SKITBRA är den!!!

Nu har jag sett 7 avsnitt och ska börja på mitt 8:onde. Viktigt som sagt! 😉

  • pau

    OMG JA!!! jag e helt besatt av den serien… har kollat alla avsnitt.. väntar på nästa säsong… omg så jävla braaaaaaa <3 http://cozycoffin.blogg.se