pilliga naglar och mjukt hår

Posted by on 11 september, 2012

Ojjj.. jag har nästan gjort av med 4000 på 11 dagar. Jag har bara 17 tusen på hela min vistelse här. Alltså 13tusen för de 75 dagar jag har kvar. heheeeee!

I morse cyklade jag som ett sträck till gymmet för att hinna till ett bodyworkpass. Swiiish! Efter gymmet köpte jag proteinpulver och massa annat krafs på en affär som kallas H.E.B. De har så himla mycket fler valmöjligheter här i amerikat. Med min beslutsångest blir allt som kallas ”att handla” oerhört tidskrävande. Jag tror jag stod och läste och jämförde olika pulver i säkert 45 minuter.

Det börjar bli lite kallt här nu. Det är närmare 30 än 40 grader ute nu. burrr 😉

JUSTE!!! Måste bara Tipsa om det här fina koko-oljan. Den gjorde typ mirakel för håret.
Jag hade i den i hela håret och masserade in i hårbotten och lämnade det i ca 2-3 timmar (fast 20 minuter var tydligen tillräckligt). Sedan tvättade jag håret som jag brukar. Alltså bara i den delen av håret som är närmst himlen =D, fast kanske liiiite nogrannare än vanligt. Äsch whatever. Tvätta ur det bara! =) Hon som tipsade sa att hon brukade tvätta 3 gånger. ”Fuck that” i said..

Åså har jag fixat naglarna också. eh… Oj nu blir det mycket här. Ni behöver inte läsa allt (säger hon när hon är klar)