min sysslingpyssling

Posted by on 14 september, 2012

Jag sitter för tillfället själv här i pysselhörnan och pysslar ihop ett kort till min käre vän Johan.  Min syssling Carro visar sig vara mer som mig varje dag som går. Inte att hon ändrar sig, utan jag upptäcker allt vi har gemensamt. Som detta t.ex. : Hon har en hel hög med pysselgrejer!
Vi spred ut oss över hela hennes golv och scrapade ihop några kort. Jag ska skicka mina till sverige. Ni får se hur de ser ut när jag vet att de levererats. Det är ju inge kul att få ett brev man redan vet att man ska få…. Well okey,  nu vet johan att han ska få ett, men han vet inte hur det ser ut. 🙂

  • Hanna

    Haha Hej Therese! Jag såg dig på tv! På X Factor 😛 🙂 Du sa att du skulle vinna hela skiten. Jag satt i soffan och bara men hallå det är ju Therese! Det är Therese!!!!! 🙂 inte för att jag känner dig men blev fett glad när jag såg dig haha. Ha det bra!

    • hahah ja jag hörde också att jag sagt det xD Det var lite fult för jag trodde inte ens att jag skulle vinna. Trodde knappt jag skulle gå så långt som jag skulle. Men kameramannen fick mig liksom att säga det. De var bra på att manipulera må jag säga.