X-marked

Posted by on 17 september, 2012

Ooojojoj min helg har varit grym. Det har ni dock inte fått veta så mycket om eftersom jag aldrig har tid att blogga när mina helger är för fulla av awesomness.

Jag börjar väl med ett kort inlägg om i fredags, då jag var på en nattklubb för första gången här. Jag var där med min nya vän här ifrån. Jag gick in först, sedan kom han några sekunder efter mig. Han hade fått ett blått band runt ena armen. De flesta ställena har 21-årsgräns, men inte det här… Dock blev jag noga märkt. ”why did I get these” ♦visar upp händerna och ser ut som ett frågetecken♦ ”cause you´re not 21!” Haha whaaat.. jag hade helt glömt att det är totally olagligt för mig att dricka alkohol här. Tur för mig att jag inte är intresserad av sådant trams ändå.

Det är tydligen vanligt att de gör så. Ger småttingar, som jag, två feta kryss på händerna så vi inte kan leka vuxna i baren.

”Ja, jag är 18…. What about it!?”……. Humiliating! ;D haha

På tal om X…. Jag hörde att X-factor gillar att ta med korta snuttar av min medverkan… Dock tog de med det jag var rädd för att de skulle använda. Jag Lovar er alla att jag inte alls trodde att jag kunde vinna hela skiten. xD Just sayin!