borde jag köpa skorna?

Posted by on 20 september, 2012

Jag sitter och repeterar lite engelska grammatik som jag blivit lite osäker på. Känner att det är dags att komma ihåg allt jag lärt mig. ”är det walk eller walks? Säger man were eller was?…” Det vet jag nu 🙂

Samtidigt som jag pluggat har jag varit inne på converse.com och designat mina egna converse. APSNYGGA!!! Eftersom jag är här så är ju frakten inte alls lika dyr som den vore om jag bott i sverige. Därför är det ju typ värt… fast ändå inte. MAAAHH jag vet inte hur jag ska göra. Man kan köpa ett par vanliga för typ 40 dollar… eller så tar jag mina här för 80… hmm… vad säger ni?

 • Tobbe

  jag anser att du inte fotat insidan som det står där. båda sidorna är utsidan 🙂
  men för att svara på din fråga så är svaret: Ja, du borde slå till. Ät lite mindre mat i en vecka så har du lätt råd utan att du behöver må dåligt över dom ursnygga skorna 🙂

  • meeeh, hur skulle jag skriva då? Ena sidan, andra sidan.. XD det var ju för att få folk att förstå att det är olika fast på samma sko 😛
   Jo, fast nu får jag ju maten gratis xD haha

   • Tobbe

    meeh okej då 😛 ja en sko har två sidor 🙂
    då ska du köpa dom ändå.. framför allt eftersom maten är gratis. punkt 🙂

 • fett värt tkr jag!

 • Hanna

  Köp köp! 😀 Supertöffa!! Det är värt det.