Jordnötssmör innehåller läskigt mycket kalorier.. elelr

Posted by on 20 september, 2012

tjopptjopp!

Här ligger lilla jag med fötterna på kudden, som pippilångstrump, med Mr.minion (den lilla gula från ”dumma mig”).

Vet ni en annan konstig grej som jag hittade? Jag trodde inte mina ögon. I was like ”whaaat??” Then I was like ”is this real?” and then I was like ”I gotta try this!”

Walden peanut spread! Finns tydligen i massa olika grejer. typ chokladkräm, sirap, marshmallow dip, sylt, dressingar osv..

Och hur smakade detta konstgjorda gegg? Ja.. asså för att vara helt utan kalorier så är det väl bra gjort, men det smakar ganska plastigt. Inte gott alls att äta bara sådär. Men jag testade att ha tillsammans med yoghurt och kokosflingor och då blev det faktiskt himla gott. 🙂 Så om man äter det tillsammans med något så är det asvärt. kostade bara 3 dollar också.

yeey! jag tror jag ska smaka i alla fall en annan produkt från det här märket. Det är ju spännande vad ”ingenting” kan smaka. 😛