bönätande cykelmästaren

Posted by on 21 september, 2012

Hej räkor!.. eller jag menar att vi har köpt räkor... och lax, torsk, musslor och massa andra saker man behöver för att göra fisksoppa a la Djursnäs. (Det är min pappas recept)
Imorgon är det nämligen dags för en liten middagsbjudning här hemma. Jag ska göra soppan. Ojoj! måste nog ringa mamma på skype så jag får lite mer detaljerad beskrivning på hur jag ska gå tillväga.

Jag har inget direkt intressant att skriva om för tillfället så det blir mest brammel..
Jo, det har jag visst det förresten. Två saker faktiskt.

Det första är att jag har lärt mig cykla utan händer. Nu jobbar jag på svängarna. 😉 Jag upptäckte att jag kunde i förrgår. Jag bara släppte styret och cyklade. ”Vad gör jag? hallå, varför vinglar jag inte?” tänkte jag. Jag blev så chockad att jag nästan välte efter typ 20 meter. Undra vad jag mer har för dolda talanger. Jag kanske är en hejare på att lägga tak, vem vet.

Det andra är att jag har hittat en ny kärlek……. GREEN BEAN CHIPS!! De är så fasansfullt krispiga och goda. Typ 500.000000 gånger nyttigare och godare än vanliga chips. Jag tror de finns i sverige. Dock inte på lösviks vad jag vet.

Jag är mållös och säger därför bara…..

 

  • Verkligen en trevlig blogg du har. Kan du mejla oss när du ser detta Feeka? Vi har ett erbjudande! 🙂

  • Köp med lite hem till mig tack! Måsta man ju prova 😀

    • jag ska lätt köpa hem massor! vill ju ha lite själv också 🙂 Men det kommer inte räcka länge dock :/