Kalasbra tårta

Posted by on 21 september, 2012

Hipphipp hurra, det är en födelsedag idag! 

Jajamen! Min..hm.. vad ska jag kalla honom. Han är liksom min pappas kusin.. låt oss säga min ”nästan-farbror”. Han fyllde i vilket fall som helst år idag. Det firades lite på en restaurang och med en jordgubbskaka som jag bakat, som sedan jag och min syssling carro pyntade med min specialgegga. Någon sa något om att man inte kunde se vad vi gjort. Whaaat? är inte det en självklarhet? Se själv! haha!

 • klart man ser att det e en bil!?

 • Hehe! Tur att man gillar olika kroppar ändå. Annars så hade det blivit tråkigt. 😉
  Såg också att det var en bil btw.
  +jag har en gammal kompis som heter exakt som dig. 🙂

  • ja, och annars hade det blivit lite fight om de som hade den kroppen alla gillar. XD Det hade blivit ett så mycket glesare urval 😛
   Exakt som i Exakt? asså therese löfstedt? :O