Vattenfrossa

Posted by on 22 september, 2012

Jag drack precis en liter vatten så det kluckar i min mage så fort jag rör mig. Jag känner mig som en ut och in vänd u-båt (med tanke på att vattnet inte är på utsidan av mig). Jag blev jättemätt också… och snart blir jag kissnödig. ”Det är kroppens stora cirkulation”.. eh.. ja, nåt i den stilen!

Jag har precis sett ”sound of music” och har äntligen förstått så mycket som sagts under de senaste tre åren i skolan (Musikal-linjen ni vet). Mina två sånglärare var nunnor i en uppsättning av den musikalen och nu förstår jag vad de menade med att de gick in i början och sedan satt och väntade. Nunnorna är ju knappt med alls. xD Men den var bra i alla fall. Jag tror det är den längsta filmen jag lyckats se också. Film och jag klickar liksom inte riktigt. Det är för stillasittande för min smak.

Oj, nämen titta. Nu blev jag faktiskt kissnödig. Dags att avsluta kanske. See ya!