fisksoppeparty ;D

Posted by on 23 september, 2012

Jag berättade ju förut att det var lite middagsbjudning. Det blev ca 20 personer. Hälften barn hälften vuxna. Jag hade ansvaret för att soppan blev ätbar. Och vet ni vad? Den fick superbra poäng! =) YEHOO! Det är ju pappas recept, så det är ju svårt att misslyckas. Det jobbiga var att mamma bara skickat Vad som skulle vara i. Inte hur mycket av allt (eftersom mamma och pappa alltid höftar när de lagar mat). Därför var min hjärnas uppgift att uppskatta hur mycket av allt.
Med lite hjälp från de andra så lyckades vi himla bra. Hurray!

Jag hade jätteroligt igårkväll. Roligare än jag trodde faktiskt.  Och så fick jag en ny vän =) egentligen 2, om den yngsta tjejen gills ^^ haha!


J
ag bad ljusstakarna på väggen att göra kaninöron på Johanna. Och ni vet ju hur ljusstakar är.. De lyder order!

 

Nu ska jag cykla till gymmet i värmen och springa en halvtimme och köra lite mage och rygg.  Haidåå!