Frozen YUMYUMGURT

Posted by on 25 september, 2012

hallå hallå! 🙂

Jag skrev ingenting igår för jag hade andra mycket mer intressanta saker för mig. Jag och de andra tjejerna i huset åkte nämligen och spanade in de två dans centerena här i cypress. jag hade tänkt att införskaffa mig en månads dansande. Känner att det skulle vara spännande. Det jag undrar är vilken nivå jag är på här och vilken slags jazz de har.  Jag är ju inte så balettig av mig om jag säger så. Jag ska testa en modern klass ikväll. Det var läääänge sedan jag dansade modernt så vi får se hur det går. Jag kan ju inte lära mig mindre av att testa i alla fall. =)

något mer jag gjorde igår var att jag var lite onyttig. Jag testade mitt första, och förmodligen sista, chai te på Starbucks. Inte för att det var äckligt, men för att det var så sött. Jag unnar mig sällan sådana saker. Dessutom så åkte vi till ett frozen yogurt – ställe som hette Menchies. OMG SÅ GOTT!! Man fick ta vilka smaker man ville helt själv och sedan vägde de och så fick man betala. YUM! Och det är ju inte lika farligt som glass, så det var ju bra. ;D haha!