Har testat contemporary dance

Posted by on 26 september, 2012

hej alla glada svenskar! 

Nu har jag gjort något som känns himla bra. Jag har vågat testa på en dansklass. Det har jag i och för sig gjort säkert tusen gånger tidigare, men det här är ju amerika liksom. Jag har ingen aning om hur det funkar här. Man kanske ska ha pennor mellan tårna eller hinkar på huvudet. Det kan ju inte lilla svensken veta.
Läraren var jättebra. Både sträng och snäll på samma gång. Folk som lyckas med det har en gåva från ovan.

Det blev mycket träning idag för min del. 2 pass imorse + 10 minuter intervaller + cykling till och från gymmet på 40 minuter + lite dans med carro + 1,5 timmes modern dans på dansskolan. Slå den ni! 😉

Ne nu är det sova och repeat (typ).  Att ha träning som det ända man har att göra är en rätt bra grej. Jag har inget liv om dagarna och därmed inga ursäkter till att skippa gymmet.

Men nu är jag slut som trillingnöten i en chokladask. Godnatt(godmorgon), catch up with ya later, ya´ll