roligheter från ”Randalls”

Posted by on 26 september, 2012

Det är så galet farligt att  heta Therese Löfstedt och gå in i en mataffär helt själv, speciellt här där alla varor är så kul och annorlunda. Jag hittar alltid något jag vill ha.
Mina pengar, they are just slipping away! 

Jag hade tänkt att ta mig en vilodag idag men sedan tänkte jag ”va tusan ska jag hitta på då?” så jag sket i det. Det är ju viktigt att hålla kroppen stark så den inte är klen… så att säga.

Jag har även lyckat prata med pappsen för första gången sedan jag kom hit. Haha! Pratade även med min lillebror och mami. (allt detta skedde på skype såklart). De berättade att det var oväder i sverige. Stämmer detta?
Brorsan hade även tagit sig ett mellanmål på 8 ägg, 250 g keso och en avokado. Det tyckte jag var värt att nämna. Han äter som en bladlus. Asså om man tänker att han var samma storlek som en bladlus som ätit blad. Eh.. ja.. det där lät bättre i mitt huvud. Men ni fattar(?)

Här kommer några av de sakerna jag köpte idag lite sådär spontant.

Jag har klarat mig utan tops i en hel månad. REKORD!.. Förstår dock inte riktigt hur en liten tops kan ha 100% attitude.


Jag har blivit tuggummifreak. De har så galet många roliga smaker. Det känns som att man är i Wonkas chokladfabrik och äter blåbärspaj och blir ett blåbär. Fast jag blev ett äpple. Den understa (nähää?) smakar verkligen äppelpaj. Det är sjukt. Och smaken räcker så länge så man tröttnar på den godiga smaken. whooot?

Det här räknar jag inte som godis. Det är liksom torkad frukt utkavlad på en plastgrej som sedan rullats ihop (många av er har säkert redan smakat). Det är perfekt! Yum! Billigt också. En rulle kostar inte ens 4 kr.

  • freddiiie

    ta med tuggummi hem så man får smaka! 😀

  • Pingback: maillots de foot()