En stor bioduk i stora texas där allt är stort!

Posted by on 30 september, 2012

Hallåhejsan, det var en liten stund sedan sist. Det har liksom inte hänt så mycket de senaste dagarna, så jag har inte haft något storslaget att dela med mig av. Men det har jag idag. Ok, nu kanske jag tar i lite. Vi har varit på bio. Men det var den största bioduk jag sett. Man fick vrida på huvudet för att hänga med överallt. Det var ganska ballt.
Vilken film såg vi då? ……………………..”Hotel Transylvania”! Den handlar om monster, och som många av er vet älskar jag monster. Det var dessutom glada monster vilket jag gillar ännu mer. Mer tänker jag faktiskt inte säga, eftersom filmen inte har premiär i sverige förrän 19 oktober.

Jag tycker alla borde se den här filmen för att den har med en jätteläskig pall gjord av grodor och kalaskula flygande bord. Vad mer kan man begära?

Till filmen hade jag tagit med mig några bönchips (som jag skrev om förut). Jag dör av namnam-känsla. Så gott!!!

Efter bion gick vi på en restaurang där man fick plocka ihop sin egen wok som de sedan wokade på en superstor stekplatta. Himla gott! Och jag har ju typ mig själv att tacka eftersom jag ”gjorde” maten själv. 😉

Det är btw askalas att gå på bio här. En biljett kostade typ 7 dollar, vilket inte ens är 50 spänn. VÄRT!