Live and love dance

Posted by on 2 oktober, 2012

Heeeeej kompisar! =D

Jag börjar bli lite sömnig nu, men för ett litet tag sedan var jag full av energi. Jag har precis dansat hip hop. Jag och carro testade oss på det nu på kvällen. Det var superkul! Väldigt lätt, men då fick man ju känna sig himla bra i alla fall. Eftersom det var såpass lätt vet jag inte om jag kommer få ut något av det. Därför är frågan om det är värt att köpa sig ett par lektioner. Det fanns ingen svårare hip hop heller. MAAHHH!!!!!!

Det var det bästa idag, trots att första avsnittet av min favoritserie  ”once upon a time” season 2 kom ut igår (vi såg idag). Det var ju toppenhurrabra, men som sagt. Dansen var roligare.

Imorgon ska jag börja min ”SNYGGATILLDIGFÖRFAN-period”. Jag ska alltså äta super clean och träna typ lika mycket som jag gjort hittills. Alltså ca 6-10 timmar i veckan. Ni får peppa mig. I need support! 🙂 Säg till om ni vill att jag ska skriva om det eller ej.

KRAM, NI ÄR SÄMST PÅ ATT KOMMENTERA =)<3

My dance look!

  • Skriv om träning och din cleana mat tack! ^^ Jag behöver också inspiration vettu 😉

    • jag har ju faktiskt min räkblogg 🙂 kanske ska använda den =) kommer du ihåg den? 🙂

  • Ellen

    Va vig du är Feeka! 😀 Hur länge ska du vara i Usa?
    http://bibelaventyr.blogspot.se/